Rondvaart

Schipper rondvaart salonbootGenieten van een mooie stad of een weids vergezicht. Ons land is het mooiste vanaf het water!

 

Een leuk en origineel uitje? Dan ben je bij JasperJ Watersport op de juiste plek. Wij verzorgen boottochten over de grachten van Amsterdam, de wateren van Utrecht, de pittoreske Vecht of de Hollandse plassen bij Vinkeveen of Loosdrecht.
Je bepaalt zelf de route en kunt eventueel gebruik maken van catering.

 

Amsterdam

Schipper rondvaart sloepAmsterdam is het mooist vanaf het water.
Stap aan boord voor een ontspannen borrel of diner op de Amsterdamse grachten. Geniet comfortabel terwijl je langs de mooiste plekken vaart. Tijdens het varen vertelt de schipper graag over de stad. Hoe bijzonder het is dat de grachtengordel in de 17e eeuw op de tekentafel is ontworpen, over de diverse gebouwen, leuke anekdotes over bruggen of pleinen. Kortom: een unieke belevenis. Denk hierbij aan varen bij 't Smidtje of De Nederlanden.

Utrecht

Met een rondvaart in Utrecht varen we door het historische stadscentrum over de Oudegracht met de eeuwenoude grachtenpanden en unieke werfkelders met hun gezellige terrasjes. Daarnaast kan je ontspannen op de prachtige buitensingels. Zeker als de singels weer helemaal rond lopen, is Utrecht een bezoekje waard! Zo zou je kunnen varen met Sloephuren Utrecht.

Vecht

Rondvaart salonboot Scorpio VechtVaar op de mooiste rivier van Nederland: de Vecht. Deze rivier kent een rijke historie en dat is te zien tijdens deze tocht! Diverse dorpen en landerijen grenzen aan dit water. Het ene moment kijk je ver over de weilanden en het volgende zie je een groots buitenhuis met prachtige tuin.

Uiteraard zijn er ook bijpassende catering mogelijkheden.

Vinkeveense Plassen

Ruimte, historie en natuur. Ervaar het bijvoorbeeld bij Vinkeveen Haven.

Dus een ontspannen en verzorgde vaartocht over de grachten van Amsterdam of Utrecht, of een rustieke rondvaart over de Vecht. JasperJ neemt je graag mee.

Met het gezin, de familie, vriendengroep of bedrijf.

 

Vul het contactformulier hieronder in, mail of bel voor meer informatie.

Je kunt ook kijken op www.samenhetwaterop.nl. Ook onderdeel van JasperJ Watersport.

 

JasperJ vaart o.a. voor:

Rederij 't Smidtje  BOEI26 Sloepverhuur  Sloep Huren Utrecht Boot huren voor rondvaart bij Vinkeveen Haven

Kwaliteit

Om te laten zien dat kwaliteit en ervaring belangrijk zijn, is JasperJ o.a. lid van de Nederlandse vereniging van Kustzeilers (NvvK), Vereniging Wadvaarders en het Watersportverbond (KNWV).

Nederlandse vereniging van Kustzeilers Vereniging Wadvaarders Watersportverbond KNWV
BBZ KNRM  

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes Vaaruitje