zeilles zeilen zeilinstructeur jasperj watersport
Zeilles van JasperJ

Zeilles in alle vormen en maten. Maar vooral: om (meer) plezier in het zeilen te krijgen!

Zeilles van JasperJ
Zeiluitje met JasperJ

Uitwaaien in de ruimte van wind en water om gezamenlijk op te laden

Zeiluitje met JasperJ
Vaarles van JasperJ

(beter) Leren manoeuvreren in de haven, bij de brug of sluis?

Vaarles van JasperJ
Delivery door JasperJ

Niet in de gelegenheid om je schip zelf naar de bestemming te brengen?

Delivery door JasperJ
Klein Vaarbewijs bij JasperJ

Met een goede uitleg, veel praktijkvoorbeelden en gezelligheid ben je helemaal klaar voor het examen!

Klein Vaarbewijs bij JasperJ
previous arrow
next arrow
 

JasperJ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

JasperJ is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30224245.
Wij gebruiken uw gegevens om uw boeking(en) zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Mochten wij uw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan zijn wij verplicht daarvoor uw toestemming te vragen. JasperJ zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw overeenkomst.

Misschien de meest saaie informatie, maar hierdoor kan je wel een beeld krijgen van de kennis en kwaliteit van JasperJ.

2021 CWO Sl ZI4* Vaarinstructeur Sloep en Motorvlet 4 met examenbevoegdheid
  CWO GM ZI3 Vaarinstructeur Groot Motorschip 3
2020 Radarpatent Rijn- en Binnenvaart Met een radarpatent mag u op alle binnenwateren in Nederland en op de hele Rijn op radar varen.
2019 Groot Vaarbewijs A Een GVB is nodig om te mogen varen met alle schepen op alle binnenwateren van Nederland, waaronder passagiersschepen, sleepboten en schepen langer dan 40 meter
2018 CWO jachtzeilen Tidal IV Jachtzeilen IV, hoogste eigen vaardigheidsdiploma zeilinstructeurs
2017 Theoretische Kustnavigatie (TKN) Het TKN-certificaat is een door de overheid erkend Nederlands getuigschrift dat verklaart dat de houder zich theoretisch heeft bekwaamd in het navigeren op Europese kustwateren
2016 Zeilbewijs & Groot Pleziervaartbewijs II Een Zeilbewijs is nodig voor het varen van zeilschepen langer dan 20 meter en voor het vervoer van meer dan 12 passagiers.
2015 Protestcomitélid (GWO) Na het afronden van deze opleiding mag je protestcomités leiden op regionaal niveau en deelnemen in protestcomités bij nationale evenementen.
2014 RYA Yachtmaster Offshore The Yachtmaster™ Offshore Certificate of Competence enables you to skipper yachts up to 200gt, 150 miles from a safe haven.
2012 Stuurman Kleine Zeilvaart (Enkhuizer Zeevaartschool) Met het diploma KZV kan, afhankelijk van de vaartijd en medische keuringen, een vaarbevoegdheidsbewijs verkregen worden voor:
- Kapitein voor zeilschepen tot 40 meter (Noordzee, Oostzee, Middellandse Zee (tot 30 mijl uit de kust))
- Stuurman voor wereldwijde vaart
2011 CWO KJ ZI4* Zeilinstructeur 4 met examenbevoegdheid op Kajuitzeiljachten

 

In 2022 was het 40 jaar geleden dat JasperJ voor het eerst uit varen ging! Sinds die dag is er veel gebeurd... In dit logboek een kort overzicht van de scheepstypes en vaarwateren waarop JasperJ geweest is. Kortom: zijn ervaring op het water.

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden als pdf-bestand. Een korte versie van de belangrijkste artikelen staat hieronder.

Inschrijving
Inschrijving voor een activiteit van JasperJ Watersport kan schriftelijk (via e-mail) of telefonisch. Voor een inschrijving zijn in ieder geval nodig: naam, telefoonnummer, e-mailadres, datum, gewenste activiteit en aantal personen.
Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Betalingen
De factuur dient binnen 2 weken, doch uiterlijk 3 weken voor de activiteit volledig betaald te zijn. Bij boekingen ver voor de datum van de activiteit mag dit in 2 keer gebeuren: 50% binnen 2 weken en de resterende 50% 3 weken voor de activiteit.

Aansprakelijkheid
JasperJ Watersport verwacht dat de klant zich tijdens de activiteit volledig zal houden aan de aanwijzingen van het personeel van JasperJ Watersport.

Download Voorwaarden

Zeeziekte uitleg en tipsEr zijn maar weinig mensen die er nooit last van hebben: zeeziekte. Ook is het een onderwerp wat aan de bar of bij wedstrijden weinig op tafel komt. Terwijl het een logische reactie van ons lichaam is op wat er gebeurt. Ook ik heb er wel eens last van. Laat zeeziekte je zeil- of vaartocht niet bederven!

Zeeziekte is geen echte ziekte, maar een bewegingsaandoening (evenwichtstoornis). Hierdoor is het ook niet te genezen. Wel treedt er na ongeveer 3 dagen gewenning op, waardoor (een deel van) de symptomen verminderen of soms zelfs verdwijnen.

 

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes