Vaarles van JasperJ om te leren zeilen op boten, jachten en schepenLeren manoeuvreren of beter leren manoeuvreren in de haven, bij de brug of in een sluis?

Het belangrijkste is dat het leuk is om te varen! Om dat leuk te houden voor iedereen is soms wat extra kennis en kunde nodig.

Een dag(deel) oefenen maakt al een groot verschil. Je gaat de volgende keer met meer ervaring en dus makkelijker het water op!

 

 

 

 

Vaarles van JasperJ om op de motor te leren manoeuvreren op zeiljachten en kajuitjachtenManoeuvreren met een kajuitzeiljacht

Soms gaat het niet zo lekker als je zou willen... Is het de wind, je bemanning, je voorbereiding?
Zelfs ervaren zeilers kunnen bij stevige wind of flinke drukte moeite hebben met wachten voor een sluis of aanleggen in de haven. Vaarles van JasperJ om op de motor te leren manoeuvreren op zeiljachten en kajuitjachtenUiteraard wil je geen schade varen en kunnen genieten.

Vaarles van JasperJ om te leren motormanoeuvreren op motorboten en sloepenManoeuvreren met een motorboot of sloep

Pfff.... wat is het druk. Zullen we lekker in de haven blijven? Of ergens voor anker en niet de stad in? Wat veel boten voor de sluis, zullen we een rondje draaien? Eigenlijk wil ik met vrienden of vriendinnen een tochtje maken, maar ik durf niet.

Allemaal heel herkenbaar! Een boot is niet goedkoop en je wilt ontspannen kunnen genieten in plaats van gespannen het water op gaan.
Daar kan ik bij helpen...
In overleg gaan we aan de slag met de basis: goed zeemanschap, afremmen, achteruit varen, keren, aanleggen en wegvaren, vaarregels, motortechniek.

Vul het contactformulier hieronder in, mail of bel voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie en offertes op www.ikwilzeilles.nl. Ook onderdeel van JasperJ Watersport.

Weerinfo

Buienradar

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke fimpjes Vaarles

Zoeken

nlenfrfydeites