Klein Vaarbewijs 1

Titel:
Klein Vaarbewijs 1
Wanneer:
25 november 2020, 18:30 - 21:00
Locatie:
Amorgos - Almere
Categorie:
Vaarbewijs 1
Klein Vaarbewijs 1

Omschrijving

VAARBEWIJS 1 HALEN ZONDER STRESS IN EDE

Het vaarbewijs 1 is verplicht voor iedere waterscooter, jetski, rubber- of motorboot die vol gas harder kan dan 20 km/uur en voor alle schepen langer dan 15 meter. Boetes lopen al snel in de honderden euro’s, dus haal nu snel en efficiënt bij ons het Klein Vaarbewijs 1. 
Dam organiseert regelmatig cursussen, bestaande uit 2 cursusavonden, online examentraining en uiteraard een cursusboek. Tijdens de 1e cursusavond voor het vaarbewijs ontvang je van ons ook de code waarmee je toegang hebt tot onze online examentraining. In je eigen tempo doorloop je de examenvragen die worden afgewisseld met extra leerstof.

Contact informatie

Naam:
Zeilschool Vinkeveen
Telefoon:
0297-262200


Locatie

Locatie:
Amorgos
Straat:
Marinaweg 10
Postcode:
1361 AC
Plaats:
Almere
Land:
Netherlands
Amorgos

Omschrijving

Amorgos staat voor plezier in zeilen

Dat doen we graag in de zonnige, (sub)tropische gebieden en op het IJsselmeer en de Waddenzee. Als het om zeilen op kajuitjachten gaat kun je bij ons terecht van meezeiler zonder ervaring tot doorgewinterde zeiler.

Zeilvakantie op verschillende manieren

We verzorgen zeilplezier in verschillende vormen: naast meezeilvakanties, zeilervaringstochten, jachtverhuur en flottieljes in de zon onderscheiden wij ons door zeezeilcursussen, CWO erkende kajuitzeilopleidingen en theoriecursussen aan te bieden. Daarbij kun je kiezen voor verschillende zeilgebieden die Amorgos allemaal goed kent.

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

JasperJ op Facebook